Wat doet Triple A Administratiekantoor?

Triple A richt zich op de zakelijke markt. Ook richten wij ons op vermogende particulieren met voornamelijk onroerend goed.

In ons klantenbestand is een grote diversiteit aan bedrijven te vinden. Zo behoren starters, ZZP-ers, MKB- en internationale bedrijven tot onze klantenkring.

Wij, Triple A Administratie, zijn goed in de drie A’s. Administratie & belastingen, Analyse en Advisering.

Wij stellen financiële rapportages op en kennen alle fijne kneepjes van de belastingwetgeving. Dit maakt ons tot dé adviseur en vertrouwenspersoon van ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Wij verzamelen en controleren uw financiële informatie. Daarnaast stellen wij uw jaarrekening samen, die bestaat uit een balans-, winst- en verliesrekening en een toelichting daarop.

Ook kunt u ons raadplegen voor financieel-administratieve adviesopdrachten, overnames, opvolging en start of beëindiging van uw bedrijf. Bij al deze zaken voorzien wij u van fiscale, economische, sociale en juridische adviezen.

Wist je dat je bij ons terecht kunt met alle ondernemingsvormen die aan het criteria ‘kleine’ rechtspersoon voldoen? Hier wordt een samenstellingsverklaring afgegeven bij de jaarrekening. Hieronder vallen 99% van de bedrijven (zie Het MKB in Beeld, .pdf/577KB ).

Sommige mensen denken nog steeds dat ze een accountant nodig hebben. Dit is een verkeerde indruk of ze moeten onder de 1% van de bedrijven van Nederland vallen.

Omdat wij betrouwbaarheid hoog in het vaandel hebben staan, zijn wij aangesloten bij de NOAB. Door dit kwaliteitskeurmerk is Triple A Administratie de betrouwbare partner die u zoekt!