Diensten

Triple A richt zich op het midden- en kleinbedrijf. U kunt alle kanten van administratie en belasting laten verzorgen. Of het nu gaat om de administratieve dienstverlening (invoeren administratie, tussentijdse cijfers en jaarrapportages, ondersteuning, etc.) of om fiscale dienstverlening (omzet-, loon-, inkomsten-, vennootschapsbelasting, etc.).

Triple A verzorgt desgewenst het complete fiscaal/administratieve traject. Hierbij staan persoonlijk contact, heldere taal en een up-to-date advies centraal. Triple A Administratie biedt de volgende diensten:

Triple A Administratie biedt administratieve dienstverlening in de ruimste zin van het woord. Wij verwerken uw administratie en begeleiden u hierbij. De basis van een gezond bedrijf is een zorgvuldige administratie. Als starter loopt u misschien tegen problemen aan. Wij koppelen dit terug naar u, zodat u zelfstandig de administratie aanlevert en wij het zo efficiënt mogelijk verwerken. Wij werken met het administratiepakket van Unit4.

Ook voor het verzorgen van uw jaarstukken en tussentijdse rapportages bent u bij ons aan het juiste adres. De jaarstukken van een onderneming zijn een instrument voor verantwoording en analyse. De stukken geven een financieel jaaroverzicht en bestaan uit de balans en de winst- en verliesrekening en een toelichting hierop.

BV’s zijn verplicht om jaarlijks een verkorte jaarrekening bij de Kamer van Koophandel te deponeren.

Hebben wij de administratie voor u ingeboekt in Unit4, dan zijn de jaarstukken een logisch vervolg. Heeft u een eigen administratiepakket? Geen probleem! Wij hebben onder andere ervaring met administratiepakketten zoals Exact, Snelstart, Navision, SAP.

Triple A Administratie verzorgt allerlei soorten belastingen zoals omzetbelasting, inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting, dividendbelasting etc.

In samenwerking met Van Winssen personeel en salaris kunnen wij voor u de salaris- en personeelsadministratie verzorgen.

Als ondernemer doet u graag waar u goed in bent. Om daar ruimschoots tijd voor te hebben, kan het prettig zijn om geen zorgen te hebben over de juiste financiële keuzes. Triple A geeft vakkundig en begrijpelijk advies op het gebied van financiële administraties en belastingen en verzorgt dit gehele pakket. Ook regelen wij desgewenst uw salarisadministratie en personeelszaken. Ook voor het opstellen van een ondernemingsplan, een jaarrapport of prognosecijfers zijn we u graag van dienst. En denkt u aan een bedrijfsovername? Ook dan adviseert Triple A u graag over de meest geschikte werkwijze.

Door permanente educatie en vakliteratuur bent u verzekerd van actueel advies. Indien nodig maken wij gebruik van ons specialistisch netwerk.

Ook voor het samenstellen van een liquiditeitsprognose en een rendementsprognose zit u bij Triple A Administratie goed. Evenals de begeleiding voor een financieringsaanvraag en advisering hiervan.

Als startende ondernemer komt er veel op u af. Naast uw werkzaamheden moet u ook nog eens aan diverse administratieve verplichtingen denken. Wij staan u bij met onze ervaring om uw bedrijf succesvol te maken.

Veelal ligt een ondernemingsplan aan de basis om een eigen bedrijf te beginnen. Wij assisteren u graag met de financiële onderbouwing van uw ondernemingsplan of toetsen het door u gemaakte plan aan onze ervaringen.

Ook kunnen wij u bijstaan met het samenstellen van een liquiditeitsbegroting en een prognose voor de komende jaren.

Wat doen wij?
Ben je een starter? Wij helpen je op weg om met een solide basis én voorbereid op de toekomst.
Lees meer
Waarom zou je voor ons kiezen?
Als ondernemer kun je om verschillende redenen een nieuwe bedrijfsfinanciering nodig hebben..
Lees meer

De voordelen van NOAB

Elke ondernemer heeft een NOAB-kantoor nodig. Niet alleen voor de aangifte, maar ook voor jaarrekeningen, financieringsaanvragen en advies. Het inschakelen van een NOAB-lid heeft dan ook belangrijke voordelen voor ondernemers.

  • Kwaliteit van dienstverlening en advies
  • Up-to-date kennis van zaken
  • Laagdrempelig en oplossingsgericht
  • Garantie
  • Klaar voor de toekomst
Lees meer over deze voordelen

Klant worden?

Samen met u succes in ondernemen, daar gaan we voor!

Persoonlijk contact is voor Triple A Administratie de basis voor een samenwerking. Wij zitten graag met u om de tafel om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

Bel ons vrijblijvend voor een afspraak op 073 – 5341408, mail naar info@triple-a-administratie.nl of gebruik het contactformulier. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Neem direct contact op